Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
ne demek...hyro demiş ki:Allah razı olsun...
En son tarafından Çarş. Ocak 30, 2008 10:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
En son tarafından Perş. Ocak 31, 2008 2:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
sweet_witch_ demiş ki:sana bişey söyleyeyim mi ALiX
aciz,zavallı,ezik vss.. olan biri varsa oda belli zaten
yaptığınız rezilliği gururmuş gibi birde videoya fln aktarmışsınız
ama hala insan olmayı becerememişsiniz
asıl siz bu yaptıklarınızdan utanmalısınız
bu yaptığınız GURUR kaynağı değil REZİLLİĞİN kanıtıdır.
zaten sizin tek bildiğin bişey var 6-0
ama bizde 6-0 dan daha fazla şeyler var
ama sizin gibi rezilliklerle anlatmıyoruz.
sonuçta insanlar konuşarak anlaşır.
anlayan anladı
bu kadar yeter
İNSAN OLALIM YETER
rezillik dediğin malubiyetlerse onu bize söylemen yine yanlış tarihe bak kim daha fazla maç kazan mış görürsün (mutlaka bak)sweet_witch_ demiş ki:sana bişey söyleyeyim mi ALiX
aciz,zavallı,ezik vss.. olan biri varsa oda belli zaten
yaptığınız rezilliği gururmuş gibi birde videoya fln aktarmışsınız
ama hala insan olmayı becerememişsiniz
asıl siz bu yaptıklarınızdan utanmalısınız
bu yaptığınız GURUR kaynağı değil REZİLLİĞİN kanıtıdır.
zaten sizin tek bildiğin bişey var 6-0
ama bizde 6-0 dan daha fazla şeyler var
ama sizin gibi rezilliklerle anlatmıyoruz.
sonuçta insanlar konuşarak anlaşır.
anlayan anladı
bu kadar yeter
İNSAN OLALIM YETER
En son tarafından Çarş. Ocak 30, 2008 10:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
En son tarafından Perş. Ocak 31, 2008 2:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
En son tarafından Perş. Ocak 31, 2008 4:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
En son tarafından Perş. Ocak 31, 2008 4:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
En son tarafından Perş. Ocak 31, 2008 4:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kataang demiş ki:GaMzE demiş ki:ayy inANMIYORUM BİR TAKIM İÇİN YAPTIKLARINIZA BAKIN!bİRBİRİNİZİ Kırıyorsunuz.Nekadar acizsiniz.BEn de bir Galatasaraylıyım ama hiçbir takım için saçmaca polemiğe girmem.Sizi kınıyorum!!
Bende seni kınıyorum...
En son tarafından Perş. Ocak 31, 2008 4:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
bak ben bi şey diyeyim polemik yaratan kim karar verirsin o zamanGaMzE demiş ki:ayy inANMIYORUM BİR TAKIM İÇİN YAPTIKLARINIZA BAKIN!bİRBİRİNİZİ Kırıyorsunuz.Nekadar acizsiniz.BEn de bir Galatasaraylıyım ama hiçbir takım için saçmaca polemiğe girmem.Sizi kınıyorum!!
görmesem yazmazdım zatensweet_witch_ demiş ki:kadıköydeki maçlarda tuvaletlere zarar
veriyormuş ya GALATASARAY
gidipte baktın mı şükrü saraçoğlunun tuvaletlerindeki zarara
görmüş gibi yazmışsın çünkü
Sayfaya git : 1, 2
Similar topics