.:Cumhuriyet Lisesi:.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
.:Cumhuriyet Lisesi:.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İtiraf Etmek istiyorum

+12
GaMzE
sweet_witch_
F=@=T=İ=H
zeynep
böcek
hardrock-34
rapperen
hasan_sabbah
dark_princess
alix
hyro
LiNKiN_PaRK
16 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 3 sayfası]

26İtiraf Etmek istiyorum - Sayfa 2 Empty Geri: İtiraf Etmek istiyorum Perş. Ocak 10, 2008 6:46 pm

F=@=T=İ=H

F=@=T=İ=H
Admin Muavini
Admin Muavini

zeynep demiş ki:
fatih demiş ki:4. SINIFTA ÇOCUĞUN TEKİNİN GÖZÜNÜ TAKLA ATARKEN MORARTTIĞIM İÇİN HOCA BENİ 4 DERS BOYUNCA DÖVDÜ ÇOK PİS DAYAK ATIYODU OKULUN DİSİPLİN KURULUNDA BAŞKANDI ALLLAHTAN ŞİMDİ DERSİMİZE GİRMİYO YOKSA 6 DERS BOYUNCA DÖVERDİ Very Happy Very Happy

sen yine iyisin ben milletin kafasını kırıyordum anneme torlandıda demişler ki ''çoçoklar birbirlerini kafasını kırıyorlar'' bide benim kızım yapmaz demiş sonra ben dedim ben kırdım çocuğun kafasını diyee Very Happy

seninkide biraz iyibiş çocuğun biride benim kafamda tula kırdı.

27İtiraf Etmek istiyorum - Sayfa 2 Empty Geri: İtiraf Etmek istiyorum Perş. Ocak 10, 2008 8:39 pm

alix

alix
Admin Muavini
Admin Muavini

75.yıl i.ö.o da okuyanlar mezun olanlar bilir okulun arkasındaki duvar örüldümü bilmem ama oranın en sonunu kamera almıyodu biz de oraya kadar yürüyüp görünmeyen kısımdan atlardık süper oluyodu çok kaçardım

bi de şener öztürk matematik hocamız vardı onun dersinde hoca derse girerdi tuvalete izin alırdım dersin sonuna kadar girmezdim

hocaya ruhsuz diyoduk bir gün dersteyken koridordan bir ses yükseldi çocuk ne diye bağırsın ruhhhhhhhhssssssssuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzz herkes gülmüştü

ve yine bir gün dersteyiz matematik ve dışarıdan bir top geldi şener hocanın kafaya Very Happy Very Happy ölmüştüm gülmekten
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy lol! lol! lol! lol! lol!
daha bir çok maceralarım vardır ama okumazsınız diye kendimi yormuyom Wink Wink Wink

28İtiraf Etmek istiyorum - Sayfa 2 Empty Geri: İtiraf Etmek istiyorum Cuma Ocak 11, 2008 4:43 pm

F=@=T=İ=H

F=@=T=İ=H
Admin Muavini
Admin Muavini

itiraf etmek istiyorum canım çok sıkılıyo

29İtiraf Etmek istiyorum - Sayfa 2 Empty Geri: İtiraf Etmek istiyorum Salı Ocak 29, 2008 7:11 pm

zeynep

zeynep
Emektar
Emektar

hiç bişiden zevk almıyom boşluta hissetiyom kendimi nefret ediyom kendimden

30İtiraf Etmek istiyorum - Sayfa 2 Empty Geri: İtiraf Etmek istiyorum Salı Ocak 29, 2008 9:39 pm

hardrock-34

hardrock-34
Admin Muavini
Admin Muavini

zeynep demiş ki:hiç bişiden zevk almıyom boşluta hissetiyom kendimi nefret ediyom kendimden

ay kardeşim büyümüşte depresyona girmiş ay ay ay Very Happy Very Happy

31İtiraf Etmek istiyorum - Sayfa 2 Empty Geri: İtiraf Etmek istiyorum Çarş. Ocak 30, 2008 2:06 am

sweet_witch_

sweet_witch_
Çömez
Çömez

itiraf ediyorum
eski sevgilim MESUT'u hala ÇoooooooooOooooooooooooOooookk SeViYoRuM..
KaRŞıLıKSıZ aŞk!.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

32İtiraf Etmek istiyorum - Sayfa 2 Empty Geri: İtiraf Etmek istiyorum Çarş. Ocak 30, 2008 8:28 am

GaMzE

GaMzE
Çömez
Çömez

SEni MEsut'a diyeceğim Yeşim haHA!!!

33İtiraf Etmek istiyorum - Sayfa 2 Empty Geri: İtiraf Etmek istiyorum Çarş. Ocak 30, 2008 8:40 am

hyro

hyro
Admin (Kurucu)
Admin (Kurucu)

Kim bu Mesut merak ettim...

Eğer bizi izliyorsa telefonla bağlansın!..

https://cumhuriyet.catsboard.com

34İtiraf Etmek istiyorum - Sayfa 2 Empty .... Çarş. Ocak 30, 2008 8:41 am

sebastıan

sebastıan
Bebe
Bebe

YEşimmmmm:)SmileSmileSmileSmileSmile:Smile unutamayacağını sölemiştim Smile Dur mesuta link ini atıyımda o da okusunnn:)Smile

35İtiraf Etmek istiyorum - Sayfa 2 Empty Geri: İtiraf Etmek istiyorum Çarş. Ocak 30, 2008 11:00 am

sweet_witch_

sweet_witch_
Çömez
Çömez

çok kötüsünüz yaaa
içimi döktüm ben buraya Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

36İtiraf Etmek istiyorum - Sayfa 2 Empty Geri: İtiraf Etmek istiyorum Çarş. Ocak 30, 2008 12:58 pm

alix

alix
Admin Muavini
Admin Muavini

bişee olmas belki bakarsın ilerde iyikide foruma yazmışım dersin Very Happy Very Happy Very Happy

37İtiraf Etmek istiyorum - Sayfa 2 Empty Geri: İtiraf Etmek istiyorum Çarş. Ocak 30, 2008 1:22 pm

zeynep

zeynep
Emektar
Emektar

ağlamak istiyorum babam benim okulumu değiştirceekkk.... Crying or Very sad Crying or Very sad

38İtiraf Etmek istiyorum - Sayfa 2 Empty Geri: İtiraf Etmek istiyorum Perş. Ocak 31, 2008 3:55 pm

F=@=T=İ=H

F=@=T=İ=H
Admin Muavini
Admin Muavini

itiraf etmek istiyorum ben zeynep abla büş abla gizli işler çeviriyoruz Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

39İtiraf Etmek istiyorum - Sayfa 2 Empty Geri: İtiraf Etmek istiyorum Cuma Şub. 01, 2008 2:28 am

rapperen

rapperen
Bağımlı
Bağımlı

__ALİX__ demiş ki:75.yıl i.ö.o da okuyanlar mezun olanlar bilir okulun arkasındaki duvar örüldümü bilmem ama oranın en sonunu kamera almıyodu biz de oraya kadar yürüyüp görünmeyen kısımdan atlardık süper oluyodu çok kaçardım

bi de şener öztürk matematik hocamız vardı onun dersinde hoca derse girerdi tuvalete izin alırdım dersin sonuna kadar girmezdim

hocaya ruhsuz diyoduk bir gün dersteyken koridordan bir ses yükseldi çocuk ne diye bağırsın ruhhhhhhhhssssssssuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzz herkes gülmüştü

ve yine bir gün dersteyiz matematik ve dışarıdan bir top geldi şener hocanın kafaya Very Happy Very Happy ölmüştüm gülmekten
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy lol! lol! lol! lol! lol!
daha bir çok maceralarım vardır ama okumazsınız diye kendimi yormuyom Wink Wink Wink

bu okul nerde

40İtiraf Etmek istiyorum - Sayfa 2 Empty Geri: İtiraf Etmek istiyorum Cuma Şub. 01, 2008 12:11 pm

alix

alix
Admin Muavini
Admin Muavini

cumhuriyet lisesi var ya ordan cebeciye doru giderken sultan kent sitesi var yani benim mekan oranın yannda yani cumhuriyet lisesine en yakın okul diyelim Wink

41İtiraf Etmek istiyorum - Sayfa 2 Empty Geri: İtiraf Etmek istiyorum Cuma Şub. 01, 2008 12:53 pm

sonergumus

sonergumus
Çömez
Çömez

İtiraf ediyorum ismini veremeyeceğim bi hocaya rüşvet vererekten 3 gelen dersimi 5 yaptırdım ama yinede o yıl sınıfta kaldım Very Happy

http://www.eksi18.tr.gg

42İtiraf Etmek istiyorum - Sayfa 2 Empty Geri: İtiraf Etmek istiyorum Cuma Şub. 01, 2008 1:49 pm

F=@=T=İ=H

F=@=T=İ=H
Admin Muavini
Admin Muavini

gerçektenmi?

43İtiraf Etmek istiyorum - Sayfa 2 Empty Geri: İtiraf Etmek istiyorum C.tesi Şub. 02, 2008 1:06 pm

sonergumus

sonergumus
Çömez
Çömez

he valla:D ama rüşvetim para değildi Very Happy Yemek ısmarlamıştım:D

http://www.eksi18.tr.gg

44İtiraf Etmek istiyorum - Sayfa 2 Empty Geri: İtiraf Etmek istiyorum Salı Şub. 05, 2008 10:25 pm

zeynep

zeynep
Emektar
Emektar

F=@=T=İ=H demiş ki:itiraf etmek istiyorum ben zeynep abla büş abla gizli işler çeviriyoruz Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

fatiiiiihhhhh!!!!!

bunu söylememen gerekiyoooooo bilmiomusun şimdi seni imhaa edecek malum kişii.. No No No No No No No No No No

45İtiraf Etmek istiyorum - Sayfa 2 Empty Geri: İtiraf Etmek istiyorum Salı Şub. 05, 2008 11:04 pm

hardrock-34

hardrock-34
Admin Muavini
Admin Muavini

zeynep demiş ki:
F=@=T=İ=H demiş ki:itiraf etmek istiyorum ben zeynep abla büş abla gizli işler çeviriyoruz Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

fatiiiiihhhhh!!!!!

bunu söylememen gerekiyoooooo bilmiomusun şimdi seni imhaa edecek malum kişii.. No No No No No No No No No No

allah yardımcımız olsun.. pale pale

46İtiraf Etmek istiyorum - Sayfa 2 Empty kasım hoca hala yaşıyomu Çarş. Şub. 06, 2008 3:28 pm

ferhat1818

ferhat1818
Bebe
Bebe

kasım hoca hala gop cuhuriyettemi

47İtiraf Etmek istiyorum - Sayfa 2 Empty Geri: İtiraf Etmek istiyorum Çarş. Şub. 06, 2008 8:11 pm

zeynep

zeynep
Emektar
Emektar

itraf ediyorum korkudan dudağım uçukladı Very Happy Very Happy

48İtiraf Etmek istiyorum - Sayfa 2 Empty Geri: İtiraf Etmek istiyorum Çarş. Şub. 06, 2008 8:55 pm

F=@=T=İ=H

F=@=T=İ=H
Admin Muavini
Admin Muavini

itiraf eytmek istiyorum uykum var saat : 00.00

49İtiraf Etmek istiyorum - Sayfa 2 Empty ...... Çarş. Şub. 06, 2008 9:17 pm

sebastıan

sebastıan
Bebe
Bebe

İtiraff etmekk istiyorummmm la başlamıcam çünki zaten konu bu:)Smile

HEr neysee 2 yıl önce 2 kızla beraber çıkıodum ikisde kuzen:)Smile 6 ay hiç biri çakmadıı sonra pot kırdık ama kötü oldu:)Smile

50İtiraf Etmek istiyorum - Sayfa 2 Empty Geri: İtiraf Etmek istiyorum Perş. Şub. 07, 2008 9:15 am

F=@=T=İ=H

F=@=T=İ=H
Admin Muavini
Admin Muavini

itiraf etmek istiyorum her gün değişik şeyler oluyo

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki