Hertürlü konuda içinizi dökmek,itiraf etmek,haykırmak mı istiyorsunuz ? ozaman tam yerindesiniz.
.:Cumhuriyet Lisesi:.
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3
sana döncem hayri sen meraklanmahyro demiş ki:sık sık döner misin Ali?
hasan_sabbah demiş ki:bana aşık olan bi kıza onu deli gibi sevdiğimi sölemiştim. kızla 2 yıl çıktım sonunda onu sevmediğimi söyleyince gülerek ''bende seni'' dediğini duydum.
bu biraz anı olsada içinde itirafda var.
ya bi hoca dağa war onada wurumusun rica etsem TARİHÇİpsycho_path demiş ki:itiraf ediorum gecen sene kalabalıkta matematik hocasına ben wurdum:D
(doğrusunu sölemek gerekirse çok hoşuma gitti bidaha fırsat olsa yine yaparım )
eNeS demiş ki:ya bi hoca dağa war onada wurumusun rica etsem TARİHÇİpsycho_path demiş ki:itiraf ediorum gecen sene kalabalıkta matematik hocasına ben wurdum:D
psycho_path demiş ki:eNeS demiş ki:ya bi hoca dağa war onada wurumusun rica etsem TARİHÇİpsycho_path demiş ki:itiraf ediorum gecen sene kalabalıkta matematik hocasına ben wurdum:D
ayıp ettin hangi tarihçi söle hemenn onada bi el atarız
eNeS demiş ki:psycho_path demiş ki:eNeS demiş ki:ya bi hoca dağa war onada wurumusun rica etsem TARİHÇİpsycho_path demiş ki:itiraf ediorum gecen sene kalabalıkta matematik hocasına ben wurdum:D
ayıp ettin hangi tarihçi söle hemenn onada bi el atarız
tmm spr sin adını werim iş temiz olsun ama hiçbiri benden şüpelenmesin we bazı şartlarım war yağmurlu havada,fazla sıcak havada yapma we mümkünse kolidorda olsun tüm öğrenciler görsün bide hoca yere düşerse spr olur yakalanırsan beni tanımıyosun (bu mesaj kendi kendini yok edicektir)
ali_tete demiş ki:bunu size söylemek istiyorum kendimi çok ilginç olağan olarak görüyorum ama bu çok iyi birisi olrak anlamayın kendi kendime çok şey düşünürüm çve kendi kendime çok konuşum belki de ondan dır
bir gün okulun arka bahçesini duvarın dan atlayarak kaçtım (çok gzl bir duygu.) |
zeynep demiş ki:
bir gün okulun arka bahçesini duvarın dan atlayarak kaçtım (çok gzl bir duygu.)
*_*melis*_* demiş ki:zeynep demiş ki:
bir gün okulun arka bahçesini duvarın dan atlayarak kaçtım (çok gzl bir duygu.)
biz haftada nerdeyse 2 günü kaçıyoduk o arkadaki duvardan ve okulda kavga eksik olmuyodu forumdakilerden bir kaçı bilir sürekli disipline gidiyorduk tabi bizim sınıfı annem kurtarıyordu amatabi bir yandanda çok kötü bişey annen ne yaptığını anında öğreniyo
fatih demiş ki:4. SINIFTA ÇOCUĞUN TEKİNİN GÖZÜNÜ TAKLA ATARKEN MORARTTIĞIM İÇİN HOCA BENİ 4 DERS BOYUNCA DÖVDÜ ÇOK PİS DAYAK ATIYODU OKULUN DİSİPLİN KURULUNDA BAŞKANDI ALLLAHTAN ŞİMDİ DERSİMİZE GİRMİYO YOKSA 6 DERS BOYUNCA DÖVERDİ
En son tarafından Salı Ocak 29, 2008 9:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Sayfaya git : 1, 2, 3