Evet arkadaşlar Figen varyaaaa ......Cuma günü çok güseelll bi performans sergilemiş veee voleybol oynarken SÜPEEEEEEEEEER bi şekilde düşmüştür...
.:Cumhuriyet Lisesi:.
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
TAMAMMMMMMMMM ...!!??hyro demiş ki:Saçma saçma konular açıpta forumu doldurmayın
Rica ederim...
İyi gülebilirsin o zmn ... !!?alix demiş ki:hah hah hah ne kadar da komik miş
Ama gerekiooo Canım yaa ...?!!!sweet_witch_ demiş ki:şşşiitttt didişmeyin yaaaaaaaaaaaaaaa
Siz de kendinizi bişey zannedipte bize yüklenip durmayın......İYİ Kİİ Bİİ BİzDEN 1-2 YAŞ BÜYÜKSÜNÜZ HEE....hmn kndinizi bşy zannediosun..hasan_sabbah demiş ki:9'lar her yerde çöm olduğunuzu belli etmeyin...
Kurtulun artık ilkokul şakalarından ve davranışlarından...
BeTüL demiş ki:Siz de kendinizi bişey zannedipte bize yüklenip durmayın......İYİ Kİİ Bİİ BİzDEN 1-2 YAŞ BÜYÜKSÜNÜZ HEE....hmn kndinizi bşy zannediosun..hasan_sabbah demiş ki:9'lar her yerde çöm olduğunuzu belli etmeyin...
sweet_witch_ demiş ki:şşşiitttt didişmeyin yaaaaaaaaaaaaaaa
espiri bu mu bu sizin espiri anlayışınızsa kendinize ayrı forum açmanızı öneririm ayrıca ilkokul 1. sınıflar bile bunlara gülmüyo beecrazy_sarışın_figen demiş ki:alix seni kimse betülle bnm yazdığım konuları oku die zorlamıyo okumayabilirsin isteyen güler isteyen ağlar ve ayrıca betül süper yazmış benim hakkımda olsada ama espiriden anlamayanlar var sanırım betülcüm sen kendini üzme hayatım biz anlayanlarla geçiniriz ve mantıklı konularıda gördük
crazy_sarışın_figen demiş ki:okul basitleşiyomuş ya sana ya cidden bak okuma kardeşim kim zorluyo seni oku die yazarı yazıyo kim yazmış figen betül okuma hem bu konuyu betül açmış ve yazmamış illa caner oku cevap yaz die bidaha daha dikkat et sanırım bu lafın en açık hali AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR
HUZURUNUZU BOZDUM .. BENİM İÇİN GEREKENİ YAPABİLİRSİN...hyro demiş ki:crazy_sarışın_figen demiş ki:okul basitleşiyomuş ya sana ya cidden bak okuma kardeşim kim zorluyo seni oku die yazarı yazıyo kim yazmış figen betül okuma hem bu konuyu betül açmış ve yazmamış illa caner oku cevap yaz die bidaha daha dikkat et sanırım bu lafın en açık hali AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR
Sadece 2 kişi için konu açılmaz!
Forum paylaşım alanıdır ve açılan her konu herkesin okuyacağı var sayılarak yazılır.
Gerçekten forum çekilmez bir hâl almaya başladı. Böyle giderse ya bir reform, ya da kapatmak gerekir...
En son BeTüL tarafından Paz Mayıs 04, 2008 8:07 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Siz yazında biz gülelim o zaman ..hasan_sabbah demiş ki:BeTüL demiş ki:Siz de kendinizi bişey zannedipte bize yüklenip durmayın......İYİ Kİİ Bİİ BİzDEN 1-2 YAŞ BÜYÜKSÜNÜZ HEE....hmn kndinizi bşy zannediosun..hasan_sabbah demiş ki:9'lar her yerde çöm olduğunuzu belli etmeyin...
bunun yaşla uzaktan yakından bir ilgisi yok.
Açtığınız konuya bakın figrn bilmem ne düşmüş onu gelip buraya yazıonuz. Kızıncada nie kızdık die bizi eleştiriyosunuz..
Dışarıdan biri görse kendi adıma neysede okulun adı basitleşiyo..
Daha kaliteli şeyler yazın ona gülelim..
Haklısın cnmm....Sanki boğazına bıçak dayayıp oku dioss...Hoşuna gitmiosa sus yaa..Ne yorum yapıosun .....crazy_sarışın_figen demiş ki:okul basitleşiyomuş ya sana ya cidden bak okuma kardeşim kim zorluyo seni oku die yazarı yazıyo kim yazmış figen betül okuma hem bu konuyu betül açmış ve yazmamış illa caner oku cevap yaz die bidaha daha dikkat et sanırım bu lafın en açık hali AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR
crazy_sarışın_figen demiş ki:ilk 5 üye içinde betülde var caner hatırlatırım sana
ve hyro yaptığın cidden ayıptı yane betülümü geriye istiyorum
Sayfaya git : 1, 2
.:Cumhuriyet Lisesi:. » Cumhuriyet Lisesi Forumu » Çöp Tenekesi » Figen waryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa =)