Biraz öleyis galibaa ..... ..Sende katıl bizee_sevim_ demiş ki:figén vé bétül vallla alémsiniz
.:Cumhuriyet Lisesi:.
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3
kızlar sizce hangi erkek tipi daha fazla ilgi çeker?????*
Biraz öleyis galibaa ..... ..Sende katıl bizee_sevim_ demiş ki:figén vé bétül vallla alémsiniz
Ayy cnm bnm yaa kusura bakma gelemedimcrazy_sarışın_figen demiş ki:betüle küs olduğumu iletirmisiniz:?: cuma o soğukta bekledim gelmedi:(
Özür diledim ama yaa bu arada geçmiş olsun cnm...crazy_sarışın_figen demiş ki:betüle onla hala küs olduğumu sölermisiniz hasta evde yattığımıda söleyin
crazy_sarışın_figen demiş ki:olsun sewim biraz cezasını çeksin o kadar bekletti beni değilmi ama
SevimmmMMMmmmmmm_sevim_ demiş ki:crazy_sarışın_figen demiş ki:olsun sewim biraz cezasını çeksin o kadar bekletti beni değilmi ama
haklisin...
BeTüL demiş ki:SevimmmMMMmmmmmm_sevim_ demiş ki:crazy_sarışın_figen demiş ki:olsun sewim biraz cezasını çeksin o kadar bekletti beni değilmi ama
haklisin...
crazy_sarışın_figen demiş ki:arkandayım sevim
KISKANANLAAAR ÇATLASINNN (Figenn..!! destek bkliom cnmm))_sevim_ demiş ki:crazy_sarışın_figen demiş ki:arkandayım sevim
figén béni gaza gétirdiğinin farkindayim bugün ténéffüsté aranizdan su sizmiyodu........
anlaşilan baişmişsiniz....
canım sen figenden destek bekleme köstek alırsın onun yerineBeTüL demiş ki:KISKANANLAAAR ÇATLASINNN (Figenn..!! destek bkliom cnmm))_sevim_ demiş ki:crazy_sarışın_figen demiş ki:arkandayım sevim
figén béni gaza gétirdiğinin farkindayim bugün ténéffüsté aranizdan su sizmiyodu........
anlaşilan baişmişsiniz....
TaMamm cnm yalnız bırakma beniii...''!?crazy_sarışın_figen demiş ki:betülcüm görüyosun canım nasıl kıskanıyolar hıh arkandayım hayatım yeşim o köstek sadece sana canım
Sayfaya git : 1, 2, 3
Similar topics