selam gençlik ben figen koyu bi FENERBAHÇE liyim trakyalıyım polemiklerden hoşlanmam daha doğrusu girmem
.:Cumhuriyet Lisesi:.
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
seker_kis_fb demiş ki:selam gençlik ben figen koyu bi FENERBAHÇE liyim trakyalıyım polemiklerden hoşlanmam daha doğrusu girmem
hoşgeldinn.. Trakya Bölgesi'nden tam olarak hangi şehirdensin??seker_kis_fb demiş ki:selam gençlik ben figen koyu bi FENERBAHÇE liyim trakyalıyım polemiklerden hoşlanmam daha doğrusu girmem
hyro demiş ki:
Vallahi billahi yalan, ilk mesajında galatasaraylılarla kavga isteği kokuyodu buram buram... zaten kayıt nedeni yeşimle kavga etmek, dimi şeker kız?
En son sweet_witch_ tarafından Çarş. Nis. 02, 2008 6:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
hmmmm....Bende Çanakale'liyim...seker_kis_fb demiş ki:hoş bulduk cnm edirne ve kırklar eli sen nerelisin yeşim dayak isteme bak bilirsin iyi döverim seni
Evet çook yakınıss...Hemşehri sayılırızz beaaseker_kis_fb demiş ki:betülcüm yakın bize bea çanakkale hemde çok gelirsin bize keşan bende bea
seker_kis_fb demiş ki:tabi sayılırız bea
En son sweet_witch_ tarafından Perş. Nis. 10, 2008 8:18 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Sayfaya git : 1, 2