evet
.:Cumhuriyet Lisesi:.
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4
Yoooq kıss hiç aklımızdan çıkmıooobahar9b demiş ki:Hey millet nerde kaldınız unutuldu bu mekan...
...BETüL... demiş ki:Yoooq kıss hiç aklımızdan çıkmıooobahar9b demiş ki:Hey millet nerde kaldınız unutuldu bu mekan...
_sevim_ demiş ki:...BETüL... demiş ki:Yoooq kıss hiç aklımızdan çıkmıooobahar9b demiş ki:Hey millet nerde kaldınız unutuldu bu mekan...
ya keşke zaman olsada bakabilsek
bahar9b demiş ki:_sevim_ demiş ki:...BETüL... demiş ki:Yoooq kıss hiç aklımızdan çıkmıooobahar9b demiş ki:Hey millet nerde kaldınız unutuldu bu mekan...
sewim hanım bize ayırcanız zaman yok mu...!!!
Sosyalleşmek lazımm derkeennnn_sevim_ demiş ki:bahar9b demiş ki:_sevim_ demiş ki:...BETüL... demiş ki:Yoooq kıss hiç aklımızdan çıkmıooobahar9b demiş ki:Hey millet nerde kaldınız unutuldu bu mekan...
aşk olsun baharrr sana ayıracağım hiç olmaz mı sen yeter ki iste ben hemen gelirim ( msn ye bi ileti at yeter) sen söle
ama pc de sınırlı ya insan her zaman üstünde kalamıyo biraz sosyalleşmek lazım
...BETüL... demiş ki:Sosyalleşmek lazımm derkeennnn_sevim_ demiş ki:bahar9b demiş ki:_sevim_ demiş ki:...BETüL... demiş ki:Yoooq kıss hiç aklımızdan çıkmıooobahar9b demiş ki:Hey millet nerde kaldınız unutuldu bu mekan...
aşk olsun baharrr sana ayıracağım hiç olmaz mı sen yeter ki iste ben hemen gelirim ( msn ye bi ileti at yeter) sen söle
ama pc de sınırlı ya insan her zaman üstünde kalamıyo biraz sosyalleşmek lazım
Olayları saptırmadım cnmm....Sosyalleşmek derken açılımını merak etim sa_sevim_ demiş ki:bu araada olayları saptırmayalım betül
Burdaısss kıssss_sevim_ demiş ki:hem kızlar bu aralar ben burdayım siz nerelerdesiniz eee hani uğramıyoduk biz varızda siz yoksunuz
...BETüL... demiş ki:Burdaısss kıssss_sevim_ demiş ki:hem kızlar bu aralar ben burdayım siz nerelerdesiniz eee hani uğramıyoduk biz varızda siz yoksunuz
bahar9b demiş ki:...BETüL... demiş ki:Burdaısss kıssss_sevim_ demiş ki:hem kızlar bu aralar ben burdayım siz nerelerdesiniz eee hani uğramıyoduk biz varızda siz yoksunuz
Bende burdayımmm
...BETüL... demiş ki:Yine boşladık galibaa formu(bende dahil)
Evet yaa neysee en azından haftasonu biraz takılırık artıkk_sevim_ demiş ki:...BETüL... demiş ki:Yine boşladık galibaa formu(bende dahil)
EEE SINAVLAR ARD ARDA GELİNCE DOĞAL OLARAK...
...BETüL... demiş ki:Evet yaa neysee en azından haftasonu biraz takılırık artıkk_sevim_ demiş ki:...BETüL... demiş ki:Yine boşladık galibaa formu(bende dahil)
_sevim_ demiş ki:...BETüL... demiş ki:Evet yaa neysee en azından haftasonu biraz takılırık artıkk_sevim_ demiş ki:...BETüL... demiş ki:Yine boşladık galibaa formu(bende dahil)
EEE...DOĞAL OLARAK...
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4
Similar topics