siteyi cumhuriyet lissi olarak açmışsın ama bence 9 G die açsaydın daha anlamlı olurdu:) yada rap tarzı bişiler olarak yada Fb olarakk:)birazda okul ile ilgili konulara yönelirsek birbirimizi aydınlatmış oluruzz
.:Cumhuriyet Lisesi:.
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
hyro demiş ki:msndende söyledin... Bende dedim ki: "Arz talep meselesi... Şuan ki üyeler bunu gerektiriyo.. Eğer daha farklı kesimleri siteye bağlarsan, o farklı kesimlere göre de site şekillenir... bu iş böyle..."
tmm fenerbahçe olmasada olurrhyro demiş ki:Ne FB'si yaw.. Sitenin adını Anti-Antu filan koydurmayın bana...
ooo herşeyi admin yapıcaksa ne gerek var ki size siz uyarıcaksın hyro düzelticek :Dsebastıan demiş ki:Kataang anlamasına anlar bişi demiyorum ama sitenin baştan sağma olduğu anlaşılmasın anladın sen nasıl adminsin biraz dikkat et uyumaa:)
sebastıan demiş ki:FArkındaysan bir tek admin hyro deil senin isminin altında bişi yazıo ona dikkat edebildinmi bilmiorum ama "ADMİN" yazıo:) bir bakarsan sevinirim:)
bu konu etrafında kendimi hiç zorlamam sende bunun için kafanı yorma sebastiansebastıan demiş ki:ALiX sen ZAten yorma KAfanı ARkadaşım sen O şişede Tıkılı KAldın Çıkamıosun ZOrlama Kendini:)
iyi ama ben sana bu konuda zorlanma demedim kiiisebastıan demiş ki:AliX Ben bu konu hakkında kendimi zorlamassam ii olmuoyoo 2 admin var pardon 1 admin katang hariç hyro da elinden geleni yapıo ama onada biraz yardım etmek lazım:) bende gözüme çarpanları sölüorum öle mal mal sadece yorum yazmıorum:) bak mesela anasayfada halk oyunları ile ilgili bir yazıu var onda eder yazıo yane tebrik yazısı çıkmamış ben bunu hemen hyro ya söledimmm düseltmeye çalışıoo:)