.:Cumhuriyet Lisesi:.
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
*_*melis*_* demiş ki:rock(tabikide rap olucak artık rockın saltanatlığı yıkıldı )
*_*melis*_* demiş ki:bişey merak ettim rockçı arkadaşlar hafif rock mı yoksa sert rock mı dinliyorsunuz
artık kabul edin rock eskisi gibi değil rap o kadar bilinmiyodu bilinsede kötü birşet sanılıyordu ama artık öyle değil:D forumda bile az kşi olmasına rağmen rapçiler açıkara farkla fazla :D buda rock ın biticeni gösteriyo biticek derkende değeri azalıcakkısaca_büşş demiş ki:*_*melis*_* demiş ki:rock(tabikide rap olucak artık rockın saltanatlığı yıkıldı )
ROCK HİÇ Bİ ZAMAN BİTMEZZ!!! BİTMEYECEKTE!!!
*_*melis*_* demiş ki:artık kabul edin rock eskisi gibi değil rap o kadar bilinmiyodu bilinsede kötü birşet sanılıyordu ama artık öyle değil:D forumda bile az kşi olmasına rağmen rapçiler açıkara farkla fazla :D buda rock ın biticeni gösteriyo biticek derkende değeri azalıcakkısaca_büşş demiş ki:*_*melis*_* demiş ki:rock(tabikide rap olucak artık rockın saltanatlığı yıkıldı )
kısaca_büşş demiş ki:*_*melis*_* demiş ki:artık kabul edin rock eskisi gibi değil rap o kadar bilinmiyodu bilinsede kötü birşet sanılıyordu ama artık öyle değil:D forumda bile az kşi olmasına rağmen rapçiler açıkara farkla fazla :D buda rock ın biticeni gösteriyo biticek derkende değeri azalıcakkısaca_büşş demiş ki:*_*melis*_* demiş ki:rock(tabikide rap olucak artık rockın saltanatlığı yıkıldı )
azalsana sonucta bitmeyecek tek kişi olsamda ayakta tutcam seviyorum yaaa
*DİNİM
*ÜLKEM
*BAYRAĞIM
*BJK
*ROCK ...
hyro demiş ki:kısaca_büşş demiş ki:*_*melis*_* demiş ki:artık kabul edin rock eskisi gibi değil rap o kadar bilinmiyodu bilinsede kötü birşet sanılıyordu ama artık öyle değil:D forumda bile az kşi olmasına rağmen rapçiler açıkara farkla fazla :D buda rock ın biticeni gösteriyo biticek derkende değeri azalıcakkısaca_büşş demiş ki:*_*melis*_* demiş ki:rock(tabikide rap olucak artık rockın saltanatlığı yıkıldı )
azalsana sonucta bitmeyecek tek kişi olsamda ayakta tutcam seviyorum yaaa
*DİNİM
*ÜLKEM
*BAYRAĞIM
*BJK
*ROCK ...
Biz kaçıncıyız...
FİRARİST demiş ki:burda ne oluyo yaa
Similar topics