ikinciside piknikti:D
sabahın köründe kalktık gerçi niye o saatte kalktık hala anlamıyorum
kapının önüne ergin dayanmıştı evdede herkes uyuyodu ablamla abim ergini görmeye aşağı inceklerdi zor tutmuştum
sonra neyse çıktık evden biraz ilerledik bi baktık yasemin onur esat ...(başka biri varmı hatırlamıyorum(nasıf olabilir
) )
sonra nülüyü aradım kız yeni kalkıyodu onuda aldık geldik
sonra toplu halde okula gidip nerdeyse 2 saat beklemiştik :Dbu sırada toplardan birinide mefta ettik (oynarken okulun yanındaki yere kaçmıştı sonrada bulamadık )
neyse en sonunda herkes toplandı arabada geldi gezimizin süpris konuğu vardı ERCAN hoca
onla beraber mustafa hocayı almaya gittik (eşyalar çok olduğu için onu evinden alıcaktık)kaptan bizi bir yere götürdü sevilmedi yada yanlış yere girmişti çünkü hiç kimse yoktu...
en sonunda piknik yapıcağımız yere geldik ama ne geldik
elimizde apağır şeyler en az 10 dk yürümüşüzdür yada eşyalar ağır olduğu için bana öyle geldi :Dneyse uygun bir yer seçtik daha doğrusu önden gidenlerin bulduğu yere gittik sonra birileri kayboldu ortadan çeşmemi ne aramaya gitmişler...
mustafa hocada çayı koyun demişdi demesine ama kimsede ateş yoktu
bizde başka birilerine sora sora bulduk çok istenilen o çayı ısıtmayı başardık
sonra sofra felan kuruldu bütün herkes toplandı sofranın başına zatemn ilk ve son defa o sofrada herkes bir araya geldi...yemekler güzelce yandi yenmesine ama kim topliycaktı önce bitirenler kalkıp gitti sonda kalanlarda mecbur bütün sofrayı toplamak zorunda kaldı
ama en sonada en harika yiyecekler kalmıştı (sona kalanlar hatırlarlar
)...
sonra birinden maç yapalım kelimesi çıktı ama hatırlamıyorum kızlı erkekliş takım kurduk kocaman halisaha gibi yeşillik bi alan vardı orda oyuna başladık bizde
(hatırlatma güneşte tam trepemizdeydi ve hava çok sıcaktı)tabi oyunda kendini çok kaptıran erkekler oldu sanki kızlarla değilde sadece erkek erkeğe oynuyolar...
maçın ortasında top ayağımdan çıkar çıkmak kendimi yerde buldum birden
(hyro orayı iyi hatırlıycaktır çünkü top bende olmamasına rağmen bana dalmıştı ikimizde kendimizi yerde bulmuştuk
:D) sonra birden başıma toplandılar ama daha kendime gelemeden iyiyim diyerek aya kalkıp gitmiştim çünkü nefes almakta zorlanıyodum herkes etrafıma toplanınca (sakın birine bişi olunca başında toplanmayın daha kötü duruma getirebilirsiniz
)sonra penaltı meselesi çıktı başka bi olaydan sonrada zaten biz (sevda nesli elif ben)oyunu bıraktık geri dönüyoduk arkadan bi cümle duymuştuk ve dahada sinir olmaya başlamıştık.... arkamızdanda bi kaç kişi geliyodu
gerisi oyuna devam etti
:D
iyikide o olaylar olmuş bizde oyunu bırakıpğ gelmişiz çünkü hoca bizi çeşmeye yolladı damacanaya su dolduralım diye (onur sevda elif nesli ben) ve pikniğin en güzel kısmı orasıydı ... hiç tanımadığın birileriyle beraber 1,5 saat serçe parmağından az akan bi suyun başında beklemek harika bişey yeri geldi beraber kavga ettik yeri geldi ortama uygun espiriler yapıldı ve bir çok kişi ile tanışmıştık çoğuda sınıfça gelmişlerdi vede günün çoğunu çeşme başında beklemişlerdi tıpkı bizim gibi ama sonunda damacanayı yarısına kadar doldurduk ve geri döndük
:D sonrada zaten suya birinin dokunmasına engel olduk çünkü biz saatlerce başında bekledik ve bir kişi bile merak edip gelmemişti ve ayrıca tek suyumuz oydu:D sonra bişi oldu bıraktık biz 5imiz ormana keşfe çıktık çıkmasına çıkmıştık ama böceklerde rahat bırakmadı ve kaybolma korkusu içinde geri döndük (korkumuz mustafa hoca ve ercan hoca yüzündendi )neyse diğerleride köfte felan yaptı biz elimizi bile sürmemiştik:D:D o kadar saat suyun başında beklerken onlar oyun oynadı onlarda iş yaparken biz oyun oynadık
:D
ama hakkını yemiyelim GÜLcük bizden az oynamasına rağmen çoğu işe koştu ama en sonunda onuda yanımızda götürdük biraz gezdik sonra gitme saatimiz yaklaştığı için geri döndük herkes eşyasını toplamaya başladı bizim eşyamız az olduğu için çabuk topladık ve hemen yanımızda KIRSTAR YARIŞMASI yapılıyodu
(öğrenci öğretmenler arasında)ona katıldık
sonrada geri döndük... ve gün bitti